Studio Smiles Northwest

This tenant improvement project transformed a former chiropractic office into a technologically advanced dental clinic. The 3,200 square foot clinic features a lobby/waiting area and multiple treatment rooms, along with administrative and staff support spaces. The clinic has a locker room, kitchen/breakroom, and conference rooms. The design uses bold colors, inviting contemporary furniture and lighting, as well as wood accents to give patients a feeling of warmth and comfort. A glass wall with a large, etched fingerprint is a dramatic focal point and visually conveys Dr. Henderson’s belief that each patient is unique.

Studio Smiles Northwest was the recipient of the American Dental Association’s [ADA] inaugural 2019 Design Innovation Award and serves as a model for the next generation of dental clinics.

Type

Healthcare / Commercial

Client

Dr. Robin Henderson

Location

Clarkston, Washington

Status

Completed 2017